Projektjeim

Cafe Laro Restobar &
Vintage Gallery

A Vintage kávézó Komárom legfinomabb olasz kávéjával

Első pillantásra a látogató úgy érzi, hogy maga az üzlet lélegzik, pontosabban vintage stílusban. A kávézót vintage elemek egészítik ki, amelyek a hétköznapi kávét rendkívüli élvezetessé teszik a szemnek. A kávé mellett a házi készítésű desszertek is élvezhetők. Télen a friss tea felmelegít, nyáron pedig a teraszon ülhet, ahol úgy érzi, hogy a saját kertjében ül, nem pedig a Matica slovenská épületének közelében.
A kávézót beválasztották Komárno 7 legjobb kávézója közé.

Biztonságtechnikai

Tanácsadás

Amennyiben szeretné felmérni vállalkozása biztonsági kockázatait, hiányosságait, vagy csak kíváncsi milyen szinten áll akár a vagyonvédelem akár az IT biztonság területén akkor jelentkezzen biztonságtechnikai tanácsadásra. Egyre több hazai vállalkozás él biztonságtechnikai tanácsadásunkkal, ne az Ön vállalkozása legyen, aki lemarad a vállalkozás értékeinek és biztonságának megfelelő gondoskodásáról

Társadalmi szerepvállalás

Elektronika Vonala Vagyonvédelem

A távfelügyeleti szolgáltató

Az Elektronika Vonala Vagyonvédelem fő tevékenysége az elektronikus vagyonvédelmi lakásriasztó és kamera rendszerek tervezése, telepítése, karbantartása és távfelügyelete.
Vállalkozásunk 2007 óta foglalkozik 100%-ban lakásriasztó, biztonsági kamera, tűzjelző, beléptető rendszerek telepítésével, forgalmazásával. Fő tevékenységünk a biztonságtechnikai megoldások kidolgozása és megvalósítása ügyfeleink részére, védendő értékarányos megoldások alkalmazásával, piacképes ár képzéssel. A cég vezetői és munkatársai tízéves, szakmában eltöltött elméleti és gyakorlati tapasztalatokkal szolgálják ügyfeleik érdekeit a vagyonvédelmi rendszerek telepítése és távfelügyelete terén, legyen az bármilyen elektronikus vagyonvédelmi rendszer. A kivitelezéseket a lakásoktól az ipari méretekig elvégezzük. Jelenlegi létszámunk 110 fő.

Villgeneral.hu

A villanyszerelő kivitelező

Cégünk komplex kivitelezésben vállalja családi házak, lakások, társasházak, ipari méretű csarnokok, raktárak erős és gyengeáramú kivitelezését.
A generálkivitelezés kapcsán állunk ügyfeleink rendelkezésére nem csak lakások, házak villanyszerelési munkálataival, erősségeink közé tartoznak az irodai LED világítások korszerűsítése, az okosotthon rendszerek kiépítése akár teljes gyengeáramú vagyonvédelmi rendszerekkel együtt is. Ezenkívül partnerek vagyunk az elektromos és infra fűtési rendszerek kivitelezésének területén, valamint a napelem rendszerek kiépítése kapcsán is.

EUROPA SECURITY SRO

Biztonságtechnikai szolgáltató

A 2007-ben alakult Europa Security s.r.o egyik fő tevékenysége a gépjárművek nyomkövető valamint távfelügyeleti szolgáltatása. Ezek mellett informatikai fejlesztéseket és biztonságtechnikai kivitelezéseket is végez. A vállalkozás székhelye a szlovákiai Komárno városában található. Gépjárművédelmi szolgáltatásaink jelenleg igénybe veszik Szlovák, Magyar, Cseh, és Osztrák ügyfeleink. Minden eszközünk az egész EU területén használható. Gépjárművédelmi eszközeink az E-útdíj bevallásra is alkalmasak.